Pàgines

dilluns, 18 de febrer del 2013

DIVENDRES 22 DE FEBRER ES LLIUREN ELS PREMIS DEL VI CONCURS DE FOTOS D’OCI SALUDABLE “MOSTRA'T TAL COM ETS”:


Hola:
 
El Centre Jove de Muro i les Regidories de Joventut i Serveis Social, anuncien que el proper dia 22 de febrer a les 20h Al Canyaret, es lliuren els premis del sisé “CONCURS DE FOTOS D’OCI SALUDABLE” que aquest any tenia per lema “MOSTRA'T TAL COM ETS”.
Com cada any el concurs ha estat un èxit, atès que s’han presentat un centenar de fotografies les quals han estat exposades al Centre Social Matzem des del 19 de gener.
En aquesta iniciativa han participat joves de 14 a 35 anys.
Les fotos presentades, majoritàriament han  estat excel·lents i s’han centrat en l’oci saludable.
El veredicte del jurat i el premi del públic es faran públics en el mateix acte de lliurament. Encara es pot votar a les fotos del premi del públic fins el dia 20.
ENCARA POTS VOTAR LA FOTO QUE MÉS T’AGRADA, CLICA ACÍ I ENS HO DIUS PER E-MAIL (centre_jove@vilademuro.net) O MITJANÇANT EL NOSTRE FACEBOOK.
EL DIA 20 ÚLTIM DIA PER A VOTAR
*nota important: Només podran recollir els premis les persones que han presentat les fotos o un representant del mateix acreditant-ho amb una fotocòpia de DNI del participant signada. Si no es compleixen estes condicions no se’l considerarà guanyador i això significa que guanyarà el premi el següent classificat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada